onsdag 10 december 2008

Och där förlorade jag min enda läsare...

Ja sambon kollade ju in min blogg och konstaterade genast att jisses vad den är tråkig! Ingenting säger jag och ingenting tycks hända i mitt liv. Ja vad vill han läsa? Baby, jag har varit otrogen? Ligger liksom inte riktigt för mig...

Jag gick och skrev ett riktigt saftigt inlägg till min blogg i huvudet. I flera dagar formulerade jag elaka meningar och tankar. Jag retade mig nämligen en hel del på vissa tendenser runt omkring mig.

Men så vände jag på en femöring. Insåg hur lyckligt lottad jag är som faktiskt har någon som vill prata med mig. Som bjuder in mig på vinkväll och som verkar genuint intresserad av att jag har något att säga. Trots att det är lågkonjunktur och väldigt jobbigt för många människor, så känner jag ändå att jag är väldigt glad över att jag finns just här just nu. Och att jag ibland får en inbjudan till något som jag känner är spännande.

2 kommentarer:

Veronica sa...

Du har alltid en stående inbjudan till Uppsala på tjej-vin-party-diskussion-myskväll! ;)

Visste inte om din blogg... sätter lite press på dig nu och talar om att jag kommer att gå in varje dag och se om du skrivit något. Tycker ju om dina tankar och små funderingar. Behöver inte vara så hysteriskt roligt eller underfundigt - bara vardagligt. Bara Trois tankar rakt upp och ner - DET är intressant!

Kram och välkommen in i bloggvärlden!

troi sa...

TACK!!!

Jisses vad jag blev överraskad!

/kram Troi