onsdag 28 oktober 2009

Frustration.

Jag känner mig frustrerad för jag fokuserar på fel saker. Istället för att fokusera på sparande och att jag ska operera bort fettbuken så fort pengarna finns på kontot, så känner jag mig uttråkad och behöver få tiden att gå. Jamen jag får faktiskt krupp på mig själv. Varför kan jag bara inte vara? Varför måste jag springa omkring och känna hela tiden? Det är så otroligt trist och tråkigt att inse att man inte känner sådär jättemycket. Att man glider runt i tillvaron på ett bananskal.

Så därför ska jag återuppta min fokusering på det som är bra och det jag faktiskt har förmågan att förbättra.

Jag är supernöjd över mitt jobb, jag har så mycket att göra att det blir aldrig tråkigt. Jag har kontroll på det jag gör på min arbetsplats och jag producerar bra. Det är roligt att skriva. Jag tjänar dessutom ganska bra med pengar just nu (note to self: i tjänst hos staten).

Om en vecka släpper Kent sitt nya album, jag åker och hälsar på pappa och får träffa brorsan, vilket jag ser mycket fram emot. Snart ska jag gå på Pärlfiskaren. Det är dagisfest om tre veckor.

Jag har allt jag behöver, inklusive pengar på banken.

Sådär!

2 kommentarer:

BBBloggen sa...

Något...säger mig att du borde skaffa dig en hobby... (som inte kostar en massa pengar ;) börja med yoga eller något sådant, tror bara det är nyttigt! (Har precis varit på massage där min massör predikade om Yoga).

troi sa...

Ja. Du har nog rätt.

Och som hobby menar du något som inte innefattar gå på stan och kolla på kläder, se på TV eller laga mat och hänga tvätt, va?

Tål att tänkas på...