torsdag 23 april 2009

Vilken rusch!

Vilket pulspådrag jag har just nu! Blodet far runt i kroppen och jag är piggare och mer alert än någonsin. Mina händer skakar och jag är som en narkoman som precis har fått en shot. Och det har jag ju också!

Jag var på H&M där Matthew Williamson precis släppt ett samarbete. Jag antar att man släpper kläderna dan innan lön för att slippa för långa köer. Men jag hann hur som helst inte fram till de riktiga dyrgriparna.

Jag kom i alla fall tillbaka från jakten med två skärp och en topp. Jag sitter fortfarande och funderar på hur ett skärp som kostar 13 500 kronor i Elle nu släpps för 398. Men jag klagar ju inte.

Jag är i alla fall sambon ett stort tack skyldig för att han i sista sekunden räddade mig från sju års olycka. Tyvärr vet jag inte om jag hade överlevt att inte komma hem med mina saker. Klart toppen kanske jag hade kunnat leva utan...

Jag förstår inte hur detta går ihop med mitt gnetande och sparande, men jag inser att jag är för evigt förtappad. Om det bara inte kändes så bra!

3 kommentarer:

minna sa...

oj då=) jag har faktiskt lyckats stålsätta mig! Fast jag älskar mattis=)

troi sa...

minna: Jag var stålsatt.

Tills jag läste i tidningen att man kunde se kollektionen även här i vårt centrum. Då var jag ju bara tvungen att gå dit och kolla.

Och det ena gav det andra... *vissel*

minna sa...

jag förstår exakt=)