fredag 13 november 2009

Lyxfällan...

Jag insåg precis igår varför jag alltid missar Lyxfällan i trean. Det går ett annat program som lockar i femman.

Men jag har nu läst om gårdagens program och faktum är att det hade nog fått mitt blod att koka i ådrorna. Det finns ju män som är otrogna när ens käresta ligger på BB. I alla fall på film. Men en man som spelar bort ens gemensamma sparande när man föder gemensamma barnet? Detta om något talar för att kärleken kanske inte ska utsättas för en gemensam ekonomi. Jag har just inte hört något som talar för att ha en gemensam ekonomi och detta var väl bevis om något?

Fram för mer par med separata ekonomier!

5 kommentarer:

BBBloggen sa...

Det är bara på film ;) man kan inte bry sig om allt...
PS: Går fortfarande och njuter av min fina present!!!

Mamma Mimmi sa...

Håller med dig att man håller på att ramla av stolen när man hör sånt här - än värre är det att människan kommit undan så länge med att föra sin familj bakom ljuset. Måtte Chariles och Mattias recept funka i just det här fallet, annars får man hoppas att sambon tar sitt förnuft till fånga och drar vidare.

troi sa...

BBBloggen: Vad roligt! Det är meningen att man ska njuta!


MammaMimmi: Jag håller med dig. Att leva i ett förhållande handlar ju om ömsesidighet från båda parter. Ja, man kan hålla tummarna och hoppas att det håller i sig och att han är botad från sitt spelmissbruk.

Syster Yster sa...

Det värsta i hela historien tycker jag är att de gör underhållning av det i TV. Och att folk faktiskt tittar på det...

troi sa...

Syster Yster: I Lyxfällan i sig kan man ju faktiskt lära sig ett och annat om ekonomi. Men det är precis som du säger tragiskt när det blir underhållning av folks belägenhet. Man kan ju bara hoppas att de vuxna är vuxna nog att veta vad som är rätt för dem själva och hur mycket de vill exponera sig själva.