tisdag 24 november 2009

Trippa på tå.

Efter nån timmes googlande om värk i tån har jag kommit fram till att jag har en kombination av hammartå, brutna tår och liktornar mellan tårna. Det värker som sjutton i lilltån och tån efter den och jag försöker med allt möjligt.

Så läser jag att i princip det enda som hjälper är lite mjukgörande kräm, fotbad och fila lite. Och naturligtvis - tada! - större skor.

Om man har storlek 41-42 i skor och ankfötter är ju det snart avhjälpt. Man rusar ju bara till närmaste skoaffär och köper ett par snygga simfötter som man kan sätta på sina ankdito. Nu funderar jag bara på om jag ska köpa svarta eller neonfärgade. Med klack är väl bara att glömma? Fast vad ska jag med det till när jag är över 1,75?

Ett annat sätt är ju att helt enkelt operera bort tån. Funderar lite på om jag måste göra det på egen hand eller finns det nåt ställe som gör det åt en?

2 kommentarer:

Susanne sa...

Det finns de som kan hjälpa dig med operationen, har ju själv faktiskt tänkt i de banorna. Men jag har konstaterat att jag redan är så vinglig att jag behöver de där ankfötterna för att kunna stå stadigt i myllan.

troi sa...

Susanne: Åh! Det skulle jag gärna vilja!

Efter att ha brutit lilltån ett par gånger har den ju dubbla storleken och det är inte så kul att antingen ständigt ha ont eller ha fula skor i jättestorlek (som dessutom är för stor för andra foten).