onsdag 9 december 2009

Dagarna smälter ihop.

När man inte gör avbräck för TV eller godisuppehåll så smälter dagarna ihop i en enda degel och det är svårt att veta vart och när det är. Vi hämtade köket igår och jag såg hur han liksom hajade till när han såg vår lilla BMW, men han vände på klacken och struntade i det. Sambon och jag kollade in varandra för vi visste att vi är bäst på att packa och efter arbete under tystnad hade allt gått in och vi åkte iväg.

Allt är inventerat och står i prydliga högar i sovrummet och vi putsade vägg igår. Jag är inte 100% frisk och trots skyddsmask känner jag att mina andetag är tunga efter att ha andats in partiklar. Vi ska slänga upp gipsplattor på väggen efter att ha täckt igen de värsta hålen. Sambon har fått en grymt bra idé för vårt jättehål i köksväggen och det ska bli kul att se det realiseras.

Efter arbete och planering stupade jag i säng och när klockan ringde idag morse så kändes det ganska motigt. Inser att det inte alls är bra med ett ihoppackat kök i sovrummet eftersom alla delar luktar och sprider partiklar som jag är känslig mot. Men jag har en idé där...

Inga kommentarer: