fredag 11 december 2009

Flex på jobbet.

Efter att ha beslutat under hela förmiddagen bröt jag upp vid lunch för jag började faktiskt få frossa. Flexade ut och åkte hem och la mig under tre täcken och låg och huttrade. Somnade en liten stund och så vaknade jag. I dag har jag fått chockerande nyheter och jag känner mig enormt chockerad och det är faktiskt skitjobbigt det här med att vara vuxen och alla de beslut man ska fatta. Tänk om det fanns nån slags färdig manual?

Då hade jag varit inne för länge sedan och läst alla goda råd, för jag känner mig rådlös. Faktum är att jag känner mig rättslös. Egentligen gör man kanske barnen en otjänst när man förbjuder aga och inför medbestämmande. Liksom vaggar in folk i falsk säkerhet att man kan styra sitt eget öde och annan shit. Du kan göra nada. Du har nada frihet och visst, du förväntas att själv välja elbolag och gå och rösta var fjärde år. Men vad betyder det egentligen? Inte ett jota!

2 kommentarer:

Susanne sa...

Men oj. Det låter inget trevligt alls. Men jag håller med, en färdig manual skulle inte vara dum. Men å andra sidan, allt som händer oss och alla beslut vi måste ta, det är ju det som gör oss till de personer vi är. Hoppas allting ordnar sig för dig.

troi sa...

Ja. Jag hoppas också att det blir bra. Men tyvärr så tror jag inte att jag kan påverka så mycket. Det är upp till myndigheter...