tisdag 18 augusti 2009

Glocalnet satans klåpare!

I lagen om alltings djävlighet så ska det naturligtvis djävlas på nåt sätt, hur mycket jag än planerar min tid! Jag har blivit beordrad tolv timmars övertid den här veckan. Samma vecka som det behövs jour på dagiset och som dagiset håller stängt på fredag. Men jag fick dispens att arbeta hemma några timmar.

Vad händer då? Jo då bestämmer sig Glocalnet för att stänga av vårt bredband. Snyggt jobbat. Hur det gick till?

Sambon som sköter räkningarna betalade in räkningen till Glocalnet. I god tid och allt. För så gör vi med våra räkningar. När vi kommer hem från semestern har vi fått ett inkasso. Sambon ringer upp en handläggare på Glocalnet och det visar sig att OCR-numret blev fel och då hamnar tydligen inte pengarna på vår räkning utan i Glocalnets lost- and found- penningtvätt som tydligen stationeras på Bahamas eller nåt liknande. För när klåparen till handläggare skall "fixa" det, händer ingenting. Att "fixa" det innebär att handläggaren lägger på luren och går och torkar sig i arslet eller nåt liknande. Nån dag senare kommer hotbrev att kronofogden ska kopplas in.

Glocalnet, kära gamla klåpare! Om vi då ringer igen och sedan även betalar in nästa räkning i god tid innan den gått ut så kan man faktiskt be om ursäkt för att man skickar en massa hotbrev om fogden. Men nej det behöver ju inte Glocalnet göra. De stänger istället av bredband och telefon!

Men ni kan se den här skrivelsen som vårt tack och adjö! Tack och adjö till min övertid och tack och adjö för den här tiden för vi vill inte vara kunder hos er längre.

Jag vill härmed utfärda en varning till alla som funderar på att byta till Glocalnet. GÖR INTE DET! De säger att de skall hjälpa en men ingenting händer. För de tar inte ansvar för att deras klåpare till handläggare lovar att hjälpa till men sen struntar i det. Om vi gör ett misstag, skriver fel OCR nummer på en räkning så skall vi straffas tusenfalt. Tack för verkligen ingenting!

3 kommentarer:

Eldra sa...

Rekommenderar tre:s mobila bredband! Kan man även jobba ute i trädgården om det skulle behövas! ;)

minna sa...

otroligt! Vilka idioter! Har tres mobila och den är bra...skaffa autogiro...då slipper man sånt

troi sa...

Tack för goda förslag. Vi har Tre också eftersom man inte kan lita på Glocalnet. Tyvärr så jobbar ju jag med sekretess vilket innebär att man måste skicka informationen genom en slang i gatan och inte små ettor och nollor i etern.

/kram