måndag 16 februari 2009

Tacksam!

Jag känner mig så otroligt tacksam och glad över att jag fick mitt liv tillbaka i och med att jag tog det stora steget och bestämde mig för att operera mig. Jag är också väldigt tacksam över att min kirurg opererat mig på så sätt att trots att jag ibland tar ett och annat felsteg så klarar jag av att hålla vikten.

Jag är tacksam över att jag har fått ta del av en sån underbar liten gossegubbes liv. Jag ligger och ser på honom när han sover och han är lugn och trygg och har den sötaste lilla mun man kan tänka sig. Jag är tacksam över att han har så bra humör och att det smittar av sig på mig. Igår sjöng han "munnen den ska skratta och va' glad" flera gånger, vilket fick mor att dra på smilbanden.

Jag är tacksam över mannen i mitt liv. Jag trodde inte att du fanns förrän vi träffades! Tänk att dessa stålblå ögon trollband mig så mycket. Jag är också mycket tacksam över att du låter mig växa och blomma upp och att jag får tillfälle att använda mig av alla mina förvärvade kunskaper.

Jag är glad och tacksam över att få ta del av så många människors liv. Jag vet att vi ses alldeles för sällan, jag skulle vilja ta mer på er och klämma här och där och höra era röster och era skratt när jag berättar roliga anekdoter, men jag är ändå tacksam över att ingen glömmer bort mig!

5 kommentarer:

Eldra sa...

Hur skulle man kunna glömma bort dig din lilla solstråle!

Kram

//Donna

troi sa...

Tack!

Nä jag grymtar väl för högt antar jag. Jag såg att du lagt hela helgen på jobb. Good for you!

Det blir ju jättemycket pengar!

kram

/troi

Eldra sa...

Ja och det kan ju behövas om man ska operera sig! *ler* Sen blir det kanske en massa nya linnen till sommaren men det brukar ju inte kosta några mängder!

Vi får hålla tummarna för att lånet går igenom också annars får jag jobba varenda helg i något år först!

Kram

//Donnan

troi sa...

Ajajaj. Jamen bankerna brukar vara medgörliga! Jag håller tummar och tår!

kram
/troi

Johanna sa...

Vilket härligt inlägg, blir helt varm!

kram