tisdag 11 augusti 2009

Busy busy bee!

I går när jag hämtat Lilleman från dagis så satte vi oss i bilen för att leka brevbärare. Det var ju ett ton inbjudningar som skulle lämnas ut och eftersom vi var ute lite sent så tänkte vi att ett personligt vädjande är roligare. Han gillade i alla fall att lämna kuvert hos alla barnen och det blev mycket prat och leka efter sommarens uppehåll.

Därefter anmälde vi honom till simskolan. Hoppas att han får plats.

Sen åkte familjen Effektiv till dagiset och städade. Som belöning bjöd jag på middag på Långbro Värdshus och jag drack ett glas pinotage. Mums! Maten smakade ljuvligt efter sån effektivitet för att inte tala om vinet. Mmmm...

När vi åt middag presenterade jag min nygamla idé som går ut på att man faktiskt kan planera vardagen på samma bra sätt som man planerar sommaren. Och det är ju faktiskt tack vare att man planerar semestern så bra som den blir så lyckad. Så varför inte implementera det på vardagen också? Förslaget möttes av hurrarop och nu är vi en enad och glad familj!

2 kommentarer:

minna sa...

planering är a och o =)
Jag har märkt att allt blir lättare om man har en plan...jag har levt planlöst halva livet och det tog mig ingenstans...

troi sa...

Varför låter det tråkigt att planera? Det är faktiskt rätt skönt att ha en kompassnål som visar en i rätt riktning än att springa på alla bollar som kommer och känna sig som en vindflöjel.

Tack för inspirationen! ;-)